Новото попълнение на Левски Борислав Цонев заяви след първият си мач след зваръщането си, че е щастлив отново да носи "синия" екип. Юношата на столичани коментира как се е стигнало до неговото привличане, за това дали брат му - Радослав Цонев може също да облече екипа на Левски, както и личните си амбиции.

„Благодаря, добре се чувствам. Доста съм щастлив съм от факта, че отново съм играч на Левски. Надявам се да съм здрав и да покажа това, на което съм способен“.

„За мен последният един месец беше доста емоционален. Връщам се вкъщи, тренировки и сега мача. Доста ми е приятно, доста добре се чувствам. Надявам се и занапред да е така.

"В началото имах доста сила от желанието и емоцията, но нормално е, не съм играл от 2, 3 месеца и накрая имах проблеми от физическа гледна точка".

Антон Узунов
61 снимки

"Със сигурност беше трудно. Гледам да съм мотивиран във всяка тренировка, да нямам контузии и да покажа всичко от себе си. Другите неща с подписването – веднага се разбрахме с г-н Сираков. Имах малко проблеми с предишния си отбор и не се случиха така бързото нещата както исках".

"Надявам се да се съберем с Ради. Той може доста да помогне на отбора. Той има една година с Лече, но и той не знае. Ще видим следващите седмици какво ще се случи с него.

"Да, разбира се. Всеки футболист иска да играе в националния отбор. За мен е най-важно да се представям на ниво в отбора, да мога максимално да помагам. И, ако преценят, защо не“.

„Вярвам (б.р. – в оцеляването на клуба). Преди подписа ми познати ми намекнаха да не отивам в Левски. Аз още от началото исках да помогна в тази ситуация. Знам каква е обстановката и веднага се съгласих“, заяви Боби Цонев.