Горица няма намерение да пусне нападателя си Кристиян Ловрич в Лудогорец. Бившият отбор на настоящия наставник на "орлите" Валдас Дамбраускас не иска да губи последователно старши треньора си и своя нападател в рамките на няколко седмици.

Опитите на разградчани да привлекат от хърватския отбор тарана и вратаря Кристиян Кахлина обаче удрят на камък, тъй като клубът иска 4,5 млн. евро за звездата си.

"Калкулациите, че най-добрият играч на Горица Ловрич ще заиграе български футбол няма да излязат верни. Валдас Дамбраускас има много високо мнение за голмайстора на хърватското първенство, но има много голяма въпросителна около това дали ще може да го привлече. Президентът на Горица Ненад Црънко отхвърли предложение на Болоня от 500 000 евро за наем до края на шампионата, като след това да може да бъде откупен. Надали Лудогорец може да извади подобни пари. В началото на годината българите даваха 800 000 евро за Кахлина, но след това снишиха двойно офертата си и тя бе отхвърлена. Същото ще се случи и за Ловрич", пише местният портал sportske.jutarnji.hr.