Бившият треньор на Спартак Варна - Стефан Грозданов, коментира случващото се в клуба. Той осъди остро поведението на онези привърженици, които прекратиха тренировката на отбора и удариха треньора Кириякос Георгиу. 
 
„В последно време Спартак направи това, което се очакваше - завърна се в елита. Всички искаха клубът да се стабилизира и се гордеят с това. Момчетата започнаха добре първенството и както винаги се намери нещо, което да разсипе всичко, типично по български. Това за мен е недопустимо. А накрая част от феновете сътвориха огромна глупост. Както винаги тогава, когато нещо започва да се прави и нещата да се нареждат, се намират хора, които искат да го разрушат. 
 
Всички сме против тази проява на тези привърженици. Всички сме против президента на клуба да си тръгва. Без него много трудно ще се намери начин клубът да се финансира. Съжалявам, че така се случи. Спартак има много фенове и те заслужават този отбор да бъде част от елита. Трябваше дълго време, за да може клубът да се стабилизира. Не знам какъв е изходът от тази ситуация. Президентът на клуба хвърли кърпата, но според мен той не трябва да напуска, въпреки че е обиден. Не мога да приема, че група хора ще налагат волята си, за да се изгони треньорът Георгиу. Останалите привърженици може да са на различно мнение", заяви за "Мач Телеграф" Грозданов. 

подкрепя българския спорт