Отборът на Левски проявява интерес към бившия роден национал Страхил Попов. В четвъртък се писа, че „сините“ следят ситуацията с крайния защитник, който може да премине на „Герена“, ако успее да прекрати договора си с турския втородивизионен Еюпспор.

Ако се стигне до подобно развитие, десният бек трябва да направи сериозен компромис към „сините“, за да играе отново под ръководството на Станимир Стоилов. Попов трябва да намали сериозно заплатата си, за да акостира на "Герена". Преди него това сториха Георги Миланов и Ивелин Попов. Бившите съотборници на Страхил в Литекс се съгласиха на орязване на възнагражденията си, за да играят за Левски.

Антон Узунов
33 снимки

Както е известно, старши треньорът на „сините“ Мъри Стоилов не е доволен от представянето в тренировъчния процес на новото попълнение Анте Блажевич на десния фланг на защитата и може да се разделят с него много скоро, а Попов е предпочитаната от специалиста опция.

Стоилов познава много добре качествата на бившия национал, с когото вече са работили заедно през сезон 2008/2009 в Литекс, когато спечелиха Купата на България.