Редовният анализатор в студията на DIEMA SPORT за български футбол – Нико Петров, разкъса от критики поведението на Левски при визитата на Славия след първото полувреме. Петров отчете грешките на „сините” в игра като „детински” и не вярва, че може да се гледа такова нещо. Той отчете, че е безхаберно и поведението на Здравко Димитров при гола на Славия за 1:0.

„Аз малко се разпалих на монитора. Нормално е – играят Левски и Славия. На първо място защо Гошо Петков е ключов? Това е стар футболист, лисица, намазан отвсякъде. Веднага хвана топката и я изрита по такъв начин, защото видя, че остават трима на трима и дойде гола. Димитров изигра безхаберно ситуацията и закъсня със спринта. Не могат да останат трима на трима в центъра. Старокин скача горе, а оттам се печели топката и Левски допуска гол”, започна тирадата си Нико Петров.

„Децата се учат на тези неща, а това е Левски София. Не може Георги Петков да ги вижда тези варианти, а те допускат тези грешки. Когато има корнер или центриране, трябва да останат 4 на 3 или трима на двама. Когато си футболист на стената ти се лепят едни листи на стената и се анализира”.

Повече вижте в прикаченото видео!