Бившият капитан на Левски - Владимир Гаджев е убеден, че Наско Сираков е готов с план за спасението на "сините". Според полузащитника ситуацията в клуба е много динамична, но благодарение на феновете клубът е оцелял.

Въпреки огромната подкрепа от страна на привържениците играчът на Хебър е на мнение, че Левски се нуждае от сериозен собственик, който да стабилизира клуба. Ето какво каза той пред "Канал 3":

"Много хора искат да помогнат на Левски и го правят. В ситуацията на световна криза обаче стана по-трудно за част от тях и някои привърженици остават без работа и няма как да подкрепят любимия си отбор финансово. Въпреки това обаче аз съм оптимист и вярвам, че Левски ще се стабилизира в най-скоро време. Надявам се, че Левски ще се завърне там, където му е мястото- да се бори за трофеи и да е финансово стабилен", започна Гаджев. 

"Не знам каква е правилната форма за управление, но в лицето на Наско Сираков виждам успешен вариант за спасението на Левски. Убеден съм , че той има план за стабилизирането на клуба". 

"Имах опасения, че Левски може да фалира, но след последните събития и казаното от Сираков съм убеден, че това няма да се случи", заяви Гаджев.