Крилото на ЦСКА 1948 Бирсент Карагерен говори пред в. „Мач Телеграф“, както за отминалия първи дял от първенството, така и за предстоящите си очаквания. 

„Оценката ми за есенния дял от шампионата като цяло е добра. Да, можеше да бъде и по-положително. Надявам се през пролетта да бъдат по-добри резултатите. През есента в някои срещи можеше да вземем повече точки. Лично аз съжалявам много за мачовете с Крумовград и Пирин. Заслужавахме да победим и двата съперника. И в други двубои загубихме точки, но за тези два ме е яд най-много”, коментира халфът на ЦСКА 1948. 

„През този сезон дебютирахме и в Европа.  Мисля, че играхме добре срещу ФКСБ и можеше дори да покажем още по-силна игра. Проблемът беше, че нямаме опита за европейските мачове. В състава нямаше много футболисти, които са играли на такова ниво. Различно е. Въпреки това, се представихме добре и можеше дори да спечелим в Румъния. Индивидуалните грешки, които допуснахме в Букурещ се отразиха и това ни лиши от победата или поне продълженията. Мисля, че сега ще надградим и ще продължим да се представяме силно. Имаме поставени цели и ги следваме. Надявам се да побеждаваме по-често през тази година”, каза още Карагерен.