Отборите на Берое и Левски излизат в изключително любопитен двубой от 18-и кръг на efbet Лига. Двубоят в Стара Загора е в събота, 30.11., от 17:30 часа и ще може да го проследите в пряко предаване на DIEMA SPORT и минута по минута на GONG.BG.

Съперничеството между двата тима е изключително интересно, тъй като в последния сезон заралии взеха 9 точки в четирите мача срещу Левски. Добрата серия продължи и през настоящата кампания след победата с 3:1 на Герена. Това е серия, с която никой друг отбор не може да се похвали.

Нападателят на Берое Мартин Камбуров отдавна задмина Петър Жеков по най-много отбелязани попадения срещу "сините" - 20 срещу 15. Новините в лагера на "зелените" са свързани с титулярния нападател Зоран Йосипович, който все още лекува своя контузия. Под въпрос са Педро Еуженио и Карлос Охене, които също имаха здравословни проблеми. Берое се раздели с Вандерсон по взаимно съгласие. а към Ибрахима Конте има интерес от Белгия и Германия. 39-годишният нападател на заралии пък - Мартин Камбуров намекна за отказване през лятото.

В Левски Станислав Костов поднови тренировки за "сините", но продължава възстановяването си и остава без шанс за поява. Добрите новини са свързани с Фелипе Нашименто, който е възстановен. Асен Чандъров се завръща обратно в Септември, тъй като така и не получава шансове при "сините". По всичко изглежда, че Левски и Симеон Славчев ще се разминат, тъй като от Герена отново поглеждат към Холандия за нови попълнения.