Берое приема Пирин Благоевград в мач от плейофите на efbet Лига, които ще определят изпадащите. Срещата е днес от 17:00 часа в Стара Загора и ще се предава пряко по DIEMA SPORT. На Gong.bg ще проследим най-интересното от мача. 

Заралии ще се опитат днес да направят решителна крачка към своето оцеляване с нови три точки. Отборът на Хосе Луис Ачиари заема 10-о място с 36 пункта и при евентуален успех днес до голяма степен ще си гарантира елитен футбол и през следващия сезон. "Зелено-белите" стартираха плейофите с победа с 3:0 над изпадналия вече Етър с два гола на най-добрия футболист в лигата според мнозина - Себастиан Вия. Сега отново колумбиецът ще трябва да поведе съотборниците си към нов успех. 

Пирин е заема 13-о място с 30 точки. Толкова има и намиращият се в зоната за бараж за оцеляване Хебър. "Орлетата" отстъпиха с 1:2 на Ботев Враца у дома в първия си мач от плейофите. Днес тимът на Олександър Бабич ще трябва да се бори и срещу историята. Благоевградчани нямат победа над Берое вече в 18 поредни мача, а освен това са печелили под Аязмото само веднъж. 

Наказан в състава на домакините е Лучано Скуадроне. Гостите ще могат да разчитат на най-доброто. 

Главен съдия на мача е Венцислав Митрев.