Берое загуби от полския Лехия Гданск в контрола, играна в Анталия днес. Единственият гол в мача падна още в 32-ата минута, отбеляза го Флавио Пайшао. 
 
Първата интересна ситуация се откри пред българския тим. Страхотен пробив на Рубен Бригидо завърши с удар по земя, но стражът на Лехия изби в ъглов удар. Секунди по-късно Макута засече с глава центриране от корнер, но отново Аломерович се намеси добре.
 
В 18-ата минута Мартин Камбуров задържа майсторски топката, но шутира право в ръцете на вратаря. Пред новото попълнение на Берое Алиуне Фал се откри идеална възможност да се разпише в 30-ата минута, но ударът му премина на сантиметри от целта.
 
В 32-ата минута Георги Ангелов сгреши фатално при изнасянето на топката, която му бе отнета от Гайош. Последва пас към Удовичич, а той от своя страна намери в наказателното поле Пайшао, който с лекота матира стража на Берое. 
.
Три минути след почивката Иван Минчев центрира перфектно към Мартин Камбуров, който от няколко метра не успя с глава да изравни.
 
Секунди по-късно Младенович отправи страхотен шут, който обаче се удари в напречната греда. В 59-ата минута "зелените" направиха много добра атака, която обаче завърши с голям пропуск на Макута, който отблизо не успя да се разпише. 
До края поляците можеха и да увеличат аванса си, но не успяха да преодолеят Душан Перниш.
 
СТАРТОВ СЪСТАВ НА БЕРОЕ: 33. Ганев, 3. Желев, 6. Цветков, 44. Генев, 10. Стоянов, 2. Макута, 27. Ангелов. 11. Фал, 28. Бригидо, 73. Минчев, 9. Камбуров