Берое и Септември София се изправят в двубой от 22-я кръг на efbet Лига. Срещата е с начален час 12:30 и може да я наблюдавате НА ЖИВО по DIEMA SPORT, а Gong.bg ще проследи всичко най интересно за вас около срещата минута по минута.

Берое има сериозни проблеми, като няма все още победа в първенството от началото на годината. Отборът от Стара Загора привлече бразилеца Клайдър Машедо в опит да подсили редиците си в битката за по-добро представяне през втория полусезон. Наставникът на Берое заяви, че отборът трябва уцели вратата, за да вкара попадения. "Зелените" имат едва 18 отбелязани гола от началото на кампанията и имат сериозни проблеми пред противниковата врата.

Септември София също е в много трудна ситуация, тъй като тимът има едва 1 победа в последните си 14 мача, което оставя отбора на 13-а позиция с едва 16 точки. Атанас Кабов се завръща в първия състав, което е добра новина за софийския клуб. Все още Септември никога в историята си не е печелил точка в гостуване на Берое. Двата отбора спешно се нуждаят от точки, а кой ще триумфира с тях, можем да проследим заедно.