Отборът на Берое посреща Крумовград в мач от 4-ия кръг в efbet Лига. Двубоят в Стара Загора започва в 21:15 часа и ще бъде предаван пряко по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. На Gong.bg също ще проследим всичко по-интересно от срещата.

Берое започна силно сезона, като след три мача има две победи. В последния кръг обаче заралии загубиха от Хебър с 0:1. Към момента тима от Стара Загора заема шестото място. Крумовград пък поднесе изненадата в първия кръг, побеждавайки Лудогорец, но след това загуби от ЦСКА и Черно море. Така новакът в efbet Лига има само три точки към момента.

Иначе по-рано през седмицата старозагорци се разделиха с една от основните си фигури в тима. Става въпрос за капитана Симеон Мечев. 

Крумовград пък премести тренировките си на базата на Европейския колеж по икономика и управление в близкото до Пловдив село Оризаре. Въпреки това обаче официалните мачове ще се провеждат на базата “Никола Щерев-Старика” в “Коматево” в Пловдив.

Тъй като това е първи сезон на Крумовград в елита, логично двата тима не са играли един срещу друг досега, така това се превръща в първа историческа среща.

Главен съдия на срещата ще бъде Георги Давидов.