Отборът на Берое посреща ЦСКА 1948 в двубой от първата шестица на efbet Лига днес от 20,15 часа. Срещата ще бъде излъчвана пряко в ефира на DIEMA SPORT, а ние, от Gong.bg, ще проследим всичко най-интересно за вас на живо. 

След напускането на треньора Димитър Димитров - Херо заралии нямат успех под ръководството на доскорошния му асистент Петър Колев. Берое записа две равенства - с Монтана и Локомотив Пловдив, както и две загуби - от Лудогорец и Арда. 

Така днес от пети опит заралии ще се опитат да стигнат до успеха. Любопитното е, че Берое няма успех и над ЦСКА 1948 през сезона в елита. През редовния сезон червените спечелиха с 1:0 и записаха реми 0:0. През миналия сезон ЦСКА 1948 като участник във Втора лига спечели с 4:3 в Стара Загора за Купата на България. За днешния мач Петър Колев няма да разчиа на Стив Фуртадо, който е наказан за три мача. 

Вместо него на терена се очаква да действа Джунейт Али на позицията на десния халф бек. В атака заралии ще разчитат на Фол и Мартин Камбуров, който игра и за ЦСКА 1948. При успех днес Берое ще изпревари ЦСКА 1948 на петото място във временното класиране, като в момента ги разделя само една точка, но червените са и с два мача по-малко. В отминалия кръг Берое записа реми 0:0 като гост на Локомотив в Пловдив, докато ЦСКА 1948 записа същия резултат срещу Арда в Кърджали.