Берое приема Ботев Пловдив в един най-интересните сблъсъци от ХХI-ия кръг в efbet Лига. Двубоят в Стара Загора е с начален час 12:30 и ще може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на PLAY DIEMA XTRA. В Gong.bg пък ще проследим срещата на живо минута по минута.

Седмицата бе много продуктивна за старозагорци, които се подсилиха с две нови попълнения – бившата звезда на Левски Давиде Мариани и израелският защитник Амит Битон. Наред с двамата нови, заралии преговарят усилено и с националния страж Мартин Луков. Клубът официално смени и своята собственост. За наставника Петър Хубчев има и още една добра новина преди битката за Тракия и тя е, че след наказание се завръщат две от основните фигури за „зелено-белите“ от есента – Кийлън Лебон и Стив Фуртадо.

Последните 7 дни бяха не по-малко интересни за Ботев. „Канарчетата“ също имат две нови попълнения, дошли през последните часове в клуба. Това са офанзивните футболисти Саид Хамулич и Джак Лейн. Георги Аргилашки пък е възстановен и може да вземе участие в срещата, а наказание изтърпя Самюел Супрайен.

Мачът е с голямо значение и за двата тима.Берое е само на точка от място в Топ 6. Заралии имат 28, докато Левски е с 29. Пловдивският тим пък продължава борбата си за третото място с Черно море, като преди изиграването на срещите от 21-ия кръг има 35 точки – с 3 повече от „моряците“.