Срещата между Димитър Бербатов и цялото ръководство на Левски, начело със Сираков, е протекла доста интересно. 

Кандидатът за президент на БФС първо е звънял няколко пъти на собственика на „сините“. След като не успял да се свърже със Сираков, се чул със Станимир Стоилов, съобщава Блиц.

Бербатов изявил желание за среща и получил положителен отговор. Както вече се писа, разговорите са били проведени на „Герена“ и продължи едно футболно полувреме – около 45 минути, а не два часа. На сбирката са присъствали Димитър Бербатов, Наско Сираков, Станимир Стоилов, Даниел Боримиров и Иво Ивков.

Бербатов шокирал присъстващите с питане: Какво мислят за изключването от структурите на футболния съюз на многото малки клубове?

Последвали нови въпроси от негова страна: Какво мислят в Левски за формата на шампионата и не е ли по-добре Професионалната футболна лига да администрира изцяло първенството?

"Нашите босове са останали изненади от тези въпроси, защото те с нищо не могат да помогнат на Бербатов и да върнат клубовете обратно в структурите на БФС", коментираха запознати с темата на разговора.

Сираков и Стоилов били категорични, че са против увеличаване на броя на отборите в елита, които от новия сезон ще станат 16. Те изтъкнали, че по този начин ще намалеят парите на Левски и на останалите отбори от телевизионните права.

Въпреки всичко обаче Наско Сираков заявил на Бербатов, че позицията на Левски е непроменена. „Сините“ продължават да са зад Борислав Михайлов.

Станало дума и за хората, попаднали в Изпълкома на Бербатов. Левскарските босове попитали Митко: „Как Стилиян Петров и Мартин Петров ще управляват, след като живеят съответно в Англия и в Испания?“. И добавили, че нямат никакво доверие на останалите членове в Изпълкома, с изключение на един-двама души.

Даже на финала на срещата "сините" босове казали в прав текст: „С този екип ти си знаеш накъде си тръгнал. Знаеш чудесно и каква е нашата позиция“.