Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев сподели първите си впечатления след равенството 1:1 с Лудогорец на стадион "Българска армия" в мач от 29-я кръг на efbet Лига.

"Доволен от себераздаването на момчетата. През по-голямата част на мача бяхме равностойни. Имахме по-чистите положения и там трябва да съжаляваме", започна той.

"Както видяхте в средата на второто полувреме пролича, че има умора в момчетата, но ние сме длъжни да го преодолеем и да се справаме по-добре и по-добре. Особено във владеенето на топката", продължи Белчев.

"Имаме трима наказани и контузени, както и невъзстановени. Трябва да се справим с това, което имаме. Ще се справим до края на сезона", убеден е треньорът.

"Със сигурност има психическа затормозеност след драматично загубен мач. Работим в тази насока. Колкото се може по-бързо трябва да бъде забравен", вметна специалистът за загубения финал за Купата на България срещу Локомотив Пловдив.

"Нека не бързаме. Крачка по-крачка. Нещата ще се случат. Първият ми период бе преди 3 години и половина и няма база за сравнение. Целта ни е да спечелим и двата мача, за да може да сме в Европа", завърши наставникът на "червените".