Старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев говори обширно в микс зоната стадион „Българска армия“ след минималния успех с 1:0 над Славия, който изкачи отбора му на върха във временното класиране на efbet Лига след четвъртия кръг.

„Моят коментар за мача мога да го разделя на две – до червения картон и след червения картон. До червения картон имахме някакво надмощие, макар и минимално, в което като игра не съм доволен. До този момент не успяхме да осъществим идеите и след червения картон. Отборът показа дисциплина, добра организация и духа, който трябва да бъде в ЦСКА“, започна той.

„Трябва още от началото на мача да показваме добър колектив и дисциплина“, сигурен е наставникът.

„За нас беше много важно да завършим със суха мрежа. Доволен съм от играта на всички в защита след червения картон. Момчетата изхабиха много енергия. Хвърлиха много сили, за което аз им благодарих. Колективът е на първо място“, продължи думите си специалистът.

„На моменти, когато е нарушен балансът в играта, ни затруднява наистина много, но не се отказваме от това. Всички те са доказани футболисти“, допълни още спецът.

Относно контузията на Иван Турицов:

„Не е добро състоянието на Турицов. Медицинският щаб ми каза, че утре ще правим резонанс и тогава ще има по-голяма яснота“, разкри Стамен Белчев.

„В събота се предвижда контрола, която до 2 дни ще стане ясно срещу кого и в колко часа ще е“, внесе яснота треньорът.

„Занев е с настинка. Беше с температура. Вече е добре“, коментира отсъствието на Петър Занев хасковлията.

„Избягвам да коментирам съдийската тема. Има хора, които наблюдават. Нека те да преценят дали е имало червен картон. Дали е имало жълт картон на Вальо Антон? Не искам да коментирам“, завърши изказването си Белчев.