Макар до зимната пауза в румънския шампионат да остават още цели пет кръга, собственикът на ФКСБ Джиджи Бекали се е развихрил и гони с лека ръка един след друг играчите. Президентът на бившия Стяуа обяви във вторник, че повече няма да се разчита на българския национал Божидар Чорбаджийски, сега такава съдба сполетя и друг играч, подвизавал се по родните терени. 

Това е бившият футболист на Лудогорец Адриан Попа. Крилото изкара пролетта на миналия сезон в Разград под наем от английския Рединг, но шампионите не пожелаха да го купят. След това отиде във ФКСБ през лятото, но вече беше изритан и от там. При това Бекали го направи в ефир с директно обръщение към наставника Богдан Винтила, който не беше в студиото. 

"Слушай, Богдане! Не искам да виждам повече Попа в отбора никога повече! Разбра ли ме? Той е твърде лош и твърде безчувствен. Не си заслужава парите. Да не съм го видял, чу ли ме? Разбрахме се, нали?", обърна се Бекали в ефира на Digi Sport към треньора на отбора. 

Попа е играл и друг път за бившия Стяуа, като тогава беше продаден от "червено-сините" в арабския свят за добри пари. Сега обаче формата му е спаднала драстично и беше изгонен по доста класически за Джиджи Бекали начин.