Бившият финансов директор и настоящ член на Управителния съвет на Левски Константин Баждеков коментира изминалите събития около собствеността на "синия" клуб. Баждеков призна, че е "по-добре, че сделката с Джо Диксън не се е осъществила".

„Знаете ли, ще бъда откровен с вас - по-добре, че така се получи с г-н Диксън. Когато в началото се запознах с негови проект, всичко звучеше толкова много хубаво, че както е казал народът – много хубаво не е на хубаво“, коментира Константин Баждеков.

Още по темата:

Диксън постави условие на Левски, заплаши да се откаже

Проектът на Диксън взриви мрежите

Диксън показа как ще изглежда новият стадион на Левски


„Бяхме запознати и кои са хората, стоящи зад проекта на Диксън. Няма как да спомена имена, защото те няма да говорят нищо на масовия читател, но само ще ви кажа, че очаквах по-тежка артилерия. Очаквах по-силни фигури, доказани мъже в бизнеса и инвестициите. Но какво да коментираме повече, след като нещата са приключили", добави той пред агенция Блиц.

Кои са причините за разпадане на преговорите, може да попитате само Наско Сираков и адвокатите. 

Въпреки всичко, аз съм оптимист. Сега единствено ние, левскарите, можем да си помогнем. Предполагам, че има и други варианти, за да бъде закрепен клубът временно – да се направи подготовка, селекция, да се стартира първенството. Знам, че глобалният проблем остава неразрешен, но нека се действа стъпка по стъпка“, добави Баждеков.