"Учи с Левски" тази събота ще запознае най-младите привърженици на футболния клуб с незабравими спомени на "Герена", с непознати и любопитни истории и с легендите за левскарския дух, съобщават от клуба. Те ще ги научат от изпълнителния директор Ивайло Ивков и уредника на клубния музей Петър Димитров, след което феновете ще имат възможност да се снимат с Билал Бари и да вземат автограф от нападателя.
 
Ето какво написаха "сините" в официалния си сайт: 
 
"Като част от събитието "Герена на 60" в събота, 11 март, ще се проведе поредното издание на "Учи с Левски". Непосредствено преди мача срещу Ботев (Враца) съвместната кампания на ПФК Левски и привържениците на клуба, обърната изцяло към децата, ще отправи поглед към паметните мигове и велики победи на "сините" у дома.
 
За големите играчи, оставили ни незабравими спомени на "Герена", за непознатите и любопитни истории, за легендите и левскарския дух ще ни разкажат изпълнителният директор на клуба Ивайло Ивков и уредникът на клубния музей Петър Димитров, а в края на разговора всички присъстващи ще имат възможността да се снимат и вземат автографи от Билал Бари.
 
И това не е всичко! Както досега, нашите партньори и изкусни сладкари от Cakey Bakey са подготвили специални изненади за най-малките.
 
Припомняме, че срещите са насочени към деца до 14-годишна възраст и ще протекат в рамките на до 40 минути, така че на гостите ни да им бъде забавно, приятно и комфортно и не на последно място да бъдат увлечени в любовта към клуба и играта.
 
Изданието на "Учи с Левски" ще стартира в събота, 11 март, на "Герена". Сборният пункт ще е пред паметника на Георги Аспарухов пред Сектор "А" в 15:00 часа, където служители на клуба и талисманът Лъвски ще посрещнат всички желаещи да присъстват на срещата деца и техните родители!
 
Елате на "Герена", за да учим и да се забавляваме заедно!", пишат от клуба.