Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви на днешната пресконференция преди двубоя с Лудогорец, че подобни мачове се чакат с нетърпение и наслада.

Антон Узунов
15 снимки

"Такива мачове се чакат с нетърпение и наслада. Няма какво да губиш. Излизаме, за да покажем лицето, с което играхме в последните мачове. В този двубой освен да сверим часовника друго не може да стане. Да направим един добър мач, а какво ще се случи накрая, ще видим. Целите остават такива, каквито сме заявили от самото начало", заяви Балъков.

"За съжаление ситуацията с пандемията е тревожна. Никой не е застрахован, някои отбори като Царско село например за втори път минават през това. Дори и без публика трябва да продължим. Това е нашата професия. Ще бъде доста лошо, ако има пак някакво прекъсване на първенството. Няма отбори, които искат да си го изкрат на някого. Срещу Лудогорец винаги трябва да си на 100%, ако искаш да имаш шаносве", каза Балъков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.