Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков даде пресконференция преди последния мач на своя тим от есенния дял на efbet Лига срещу Арда Кърджали. Легендата на българския футбол коментира необходимостта от реформи в българския футбол, заявявайки, че не имената на новите ръководители са важни, а наличието на конкретна концепция. 

Снимки: Атанас Узунов
6 снимки

„Селекцията е насочена към млади български играчи. Разбира се, че имаме своите планове, гледаме добри млади футболисти“, започна Балъков.

„Трябва да се заемем сериозно с рестарта на българския футбол. Имената не са важни, ключово е да има търпение и човекът, който е начело да има ясна концепция за развитие на нашия футбол. Нямам идея кой ще заеме ръководните постове, но стискам палци да се вземат правилните решения“.

„Съсредоточени сме само към мача с Арда, след това плановете ни за лагер са ясни. Ще говорим след мача за подготовка и селекция. Всичко върви по план. Няма да може да разчитаме на Ивайло Чочев и на Орачев. Още един-двама играчи имат оплаквания, но не се притесняваме, защото всеки трябва да влезе максимално концентриран за този мач“, завърши наставникът на ЦСКА 1948.