Треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков посочи грешките на своя тим след допуснатото поражение с 0:4 от Берое в контролата играна в Стара Загора.

lap.bg
23 снимки

„Създаваме положения, но не можем да вкараме. Берое са класен отбор. Но това е контрола. През първото полувреме моите футболисти бяха притеснени. Не трябва никой в този клуб да се чувства по този начи. Трябваше да ни вкарат два гола, за да заиграем. Второто полувреме играхме много по-добре. Пак имахме положения и не успяхме да вкараме. Това са хубави мачове, защото може да анализираме къде бъркаме. Не сме играли срещу толкова силни съперници. Важна среща за нас треньорите“, заяви Балъков.

„Пътувахме в деня на мача и имаше неща, които не бяха подготвени някои неща. Имаме много млади момчета, които не са играли efbet Лига. Трябва обаче да разберат, че ще трябва да играят на ниво. Няма ги Гущеров и Камбуров. Серкан и Русев са на една тренировка, още не са се напаснали. Стана хубав мач и ще анализираме грешките, за да ги избегнем“, добави още той.

„Селекцията е отворен процес, но имаме по двама футболисти на всеки пост. Имаме много млади футболисти към, които ще трябва търпение. Политиката на клуба е да се залага само на българи. Поех това предизвикателство. За мен дойде времето, в което да дадем шанс на нашите момчета. Това са момчета, които ще бъдат имена след време в българския футбол. Ще успеем да се сработим до началото на първенството. Имаме още седмица и половина и се надявам да бъдем готови за първия мач“, каза Балъков.

„Имаме още детайли, които да изчистим. В защита трябва да бъдем по-агресивно. В началото да сме по-концентрирани. В елита всеки може да те накаже при всяка грешка. Млад отбор сме, който иска да остави добро впечатление в efbet Лига“, завърши той.