Старши треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков остана дволен от представянето на своите футболисти, но остана разочарован от резултата. Той коментира срещата като цяло и предстоящия сблъсък с Берое.

Антон Узунов
100 снимки

"Доволен съм от моя отбор, дадохме всичко като потенциал. Трябва да коригираме някои неща, това ни е първия мач в efbet Лига. Казах и на момчетата, че им свалям шапка за характера, който показаха. Аз съм доволен от футболистите, не от резултата. Да не забравяме, че играем срещу силен противник, който има своите козове". 

"Може би ги изненадахме с нашата агресия и компактност. Закономерно си вкарахме двата гола. Изиграхме по-добър мач от ЦСКА София". 

"Затова сме ние треньорите да се нагаждаме. Бързо се нагодихме, но за жалост в последната секунда една малка некоцентрация от наша страна доведе до 2:1. Този гол даде дух на ЦСКА. Без значеине дали щяхме да бием аз съм доволен от харектера и заряда на моите футблисти". 

"И в България има качествени футболисти. Вижте второто полувреме какви играчи влизяоха - от трета дивизия. Не се играли във Втора Лига и в efbet Лига. Бастунов е от вторанта ни лига. Трябва да вярваме в своите кадри и да им даваме шанс, за да имаме национални отбори". 

"Трябва да играем по същия начин. Берое има друга система на игра. Знаем къде ни бяха грешките, за да ги коригираме", заяви Балъков.