Старши треньорът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков остана дволен от представянето на своите футболисти, но остана разочарован от резултата. Той коментира срещата като цяло и предстоящия сблъсък с Берое.

Антон Узунов
100 снимки

"Доволен съм от моя отбор, дадохме всичко като потенциал. Трябва да коригираме някои неща, това ни е първия мач в efbet Лига. Казах и на момчетата, че им свалям шапка за характера, който показаха. Аз съм доволен от футболистите, не от резултата. Да не забравяме, че играем срещу силен противник, който има своите козове". 

"Може би ги изненадахме с нашата агресия и компактност. Закономерно си вкарахме двата гола. Изиграхме по-добър мач от ЦСКА София". 

"Затова сме ние треньорите да се нагаждаме. Бързо се нагодихме, но за жалост в последната секунда една малка некоцентрация от наша страна доведе до 2:1. Този гол даде дух на ЦСКА. Без значеине дали щяхме да бием аз съм доволен от харектера и заряда на моите футблисти". 

"И в България има качествени футболисти. Вижте второто полувреме какви играчи влизяоха - от трета дивизия. Не се играли във Втора Лига и в efbet Лига. Бастунов е от вторанта ни лига. Трябва да вярваме в своите кадри и да им даваме шанс, за да имаме национални отбори". 

"Трябва да играем по същия начин. Берое има друга система на игра. Знаем къде ни бяха грешките, за да ги коригираме", заяви Балъков. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.