Мениджърът на ЦСКА 1948, Красимир Балъков, сподели, че е останал доволен от проверката срещу Олександрия, завършила при резултат 1:1. Той похвали Александър Александров, заявявайки, че е като виното - колкото по-стар, толкова по-добър. От друга страна, специалистът коментира, че амплитудите в представянето на младите играчи са очаквани. 

„Много здрав мач, с много достойнства и от двата тима. Имаме още много неща за изчистване, най-вече по отношение на изнасянето на топката и завършването на атаките. Отборът добива обаче все по-добър облик“, започна Балъков.

„Получихме гол от нелепа грешка, но ще трябва да поправим тези неща. Серкан и Георги получиха удари в глезените, докато Лясков имаше оплаквания в бедрения мускул“.

„Сашо Александров започва да играе все по-добре с остаряването му. Като вино е, колко по-стар, толкова по-добър. Може да сме доволни от младите играчи, но при тях винаги има амплитуди, това се видя и при Статев и Хайдаров днес. Всички работят здраво и се надявам, че ще имаме една здравословна конкуренция в състава“, завърши наставникът.