Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков обяви, че новият наставник на тима Росен Кирилов поема изцяло треньорските функции в тима, а той ще изпълнява мениджърски такива.

„Както знаете, нашият нов треньор е Росен Кирилов. Познат на българската общественост. Както знаете, в ЦСКА 1948 се дава път на млади футболисти, млади футболисти. На Росен, много точно и ясно е обяснено в разговор с ръководството какво клубът изисква. Надявам се да има хубави и успешни моменти с ЦСКА 1948. Аз лично му пожелавам от все сърце успех. Той знае, че когато има нужда от съвет, аз винаги съм насреща”, коментира Балъков.

Антон Узунов
20 снимки

„Аз ще се ориентирам към мениджърските си функции, защото има много неща да бъдат свършени. Предстои трансферен период, в който трябва да сме съсредоточим малко по-добре. Моите задачи ще бъдат повече извън треньорския състав. Росен поема изцяло организацията в треньорския щаб. Когато има нужда от нещо, винаги съм насреща. Затова работим в един екип”, каза още той при представянето на Росен Кирилов.

Относно въведения 8-часов работен ден в клуба, Балъков коментира: „Това не е моя концепция, а е концепция на клубното ръководството. На всички, които отговарят за клуба и поставят правилата. Много разговори се водят, всяка седмица се коментира какво се прави, защо се прави. В тези разговори се раждат и такива идеи”.