Мениджърът на ЦСКА 1948 Красимир Балъков заяви на пресконференцията преди двубоя с Локомотив Пловдив, че Александър Тунчев и Георги Илиев едва ли ще променят нещо в играта на "черно-белите".

"Доволни сме, че засега нашият мач ще се играе. Това е нещо позитивно след паузата за националния отбор. При нас всичко е нормално, с изключение на Симеон, който е заразен с COVID-19. Правим по два теста седмично и засега сме здрави", заяви Балъков.

"Много трудно е да се каже каква е правилната рецепта, но да се спре първенството не е правилно. Правилата, които са дали от футболния съюз, са за всички. Ако се спазват, някои отбори ще пропуснат някои кръгове. Трудно всичко ще бъде коректно за отборите. Трябва да имаме по-малко контакт с други хора и да внимаваме. Трябва да имаш и малко късмет. Никой не е застрахован, че това няма да му се случи. Двамата помощници на Акрапович познават добре философията му и едва ли ще опитват да променят нещо. Изобщо не се замисляме дали това ще бъде добре, или ще бъде зле за нас. Отиваме да вземем трите точки", добави още той.

"Винаги един отбор, който има по-малко болни футболисти, ще има леко предимство спрямо другите. Защото няма да има прекъсване на тренировъчния процес, както е при другите", каза мениджърът на ЦСКА 1948.

"Докато не се убедим, че нещата трябва да се коригират по някакъв начин, няма нужда да променяме политиката. Тепърва започнахме тази политика да даваме път на млади футболисти. Накрая на това първенство ще седнем да мислим дали трябва да подобряваме нещо, дали нашите цели ще се подобрят. Засега играем мач за мач. Това е първата ни година в елита. Амбициите ни са изключително големи. Не искам да бъдем като българския футбол - да прескачаме етапи от развитието си и да бъдем търпеливи", заяви Балъков.