Главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков изрази задоволството си от играта на „червените”, въпреки загубата от Стал Миелец на старта на контролите на отбора в Турция. Балъков акцентира, че тимът ще се подобрява в хода на подготовката и е видял голям хъс от младите играчи на ЦСКА 1948.

„В този период на подготовка се вложиха добре играчите. Резултатът не е удовлетворяващ, но той не е важен сега. Важно е, че показахме характер и желание да се изпълняват неща от играчите. В ранна фаза сме, за да правим допълнителни анализи. От три дена сме в Турция и в следващите седмица-две ще изглеждаме по-добре спортно-технически”, започна Бала.

„Васил Шопов имаше операция и тренира вече, но сега наваксва. Галин Иванов има леки оплаквания в ахилеса и не искахме днес да го рискуваме. Това, което виждаме досега, е, че всички са с голямо желание и заряд, особено младите. На тях им трябва време, за да влязат в нашия колектив и да разберат по-бързо как отборът играе и какво се изисква от тях. От желание и заряд сме много доволни от тях”, продължи Балъков.

„Не знам другите отбори къде се подготвят и кои са в България. Ние сме избрали перфектни условия. Два добре затревени терена, а сега и времето е добро, така че ще се направи качествена подготовка. Засега нямаме намерения да вземем нови играчи, но трансферният прозорец е отворен и нищо не се знае”, завърши Балъков.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.