Футболистът на Царско село - Лъчезар Балтанов, се върна към периода си в Ботев Пловдив. Доскорошният капитан на "канарчетата" заяви, че ще остане коректен към клуба и няма да го атакува по подобие на другия разделил се с Ботев - Иван Бандаловски.  

"Дал съм много на Ботев и той е дал на мен. Постигнахме добри успехи. Случилото се е случило, не е приятно, но няма да се връщаме назад. Не се почувствах приятно, но явно в България стават такива неща, независимо какво си направил. Да сме живи и здрави, приех ново предизвикателство", заяви Балтанов пред "Студио Дерби". 

"Запазвам коректност спрямо Ботев, защото в този клуб ми минаха едни от най-хубавите години. Бях капитан в последните 4 години и оставих много приятели. Вече съм на половина пловдивчанин – животът ми е там, семейството ми е там. Винаги ще уважавам този клуб. Това, че Бандата е казал нещо – той си е по-директен. Подкрепям го, но аз никога няма да атакувам Ботев."

"С Бандаловски ни казаха едва ли не, че трябва да си тръгнем. Това е причината. Ще дам всичко от себе си за Царско село в бъдещ мач с Ботев Пловдив. Ако вкарам гол обаче, няма да се зарадвам“, допълни Балтанов.


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.