Наставникът на ЦСКА 1948 - Красимир Балъков, коментира тежкото поражение с 0:3 от Лудогорец, което "червените" записаха. Според специалиста класата на "орлите" е направила разликата в двубоя. 

"В един мач малките детайли винаги решават нещата. Направихме една детинска грешка през първата част, която бе наказана. Не трябваше да ги оставяме да поведат, ако искаме да вземем нещо. За жалост, се получи точно това. Мачът можеше да се развие по съвсем друг начин. Опитахме се да играем футбол и донякъде ни се получи. Лудогорец излезе изключително концентриран и мобилизиран, явно знаеха, че нямат друг път, искаха на всяка цена да вземат този мач. Опитахме се да се противопоставим, но този мач за нас бе да си сверим часовника."

"Не мога да кажа къде е, има още мачове да изиграем, но в края на краищата ние загубихме от Лудогорец в мач, който искахме да победим, но в крайна сметка индивидуалната класа на футболистите им си каза думата", допълни наставникът. 

"Не мисля, че е имало неувереност. Имаме много млади състезатели и може да е имало някакво притеснение. В някои ситуации може и да се е видяло някакво притеснение, но всички се опитаха да играят по този начин, по който им казахме. Не можа да се получи на 100%."

"Опитахме се да се надиграем, но явно ще трябва да работим сериозно, за да може да се надиграваме с отбори като Лудогорец. Очаква ни още един тежък мач - срещу Локо Пловдив, и ще работим по дребните детайли", завърши Балъков.