Наставникът на Ботев Пловдив Аздурин Валентич се изказа ласкаво за Левски, който е следващият съперник на "канарчетата". Според него "сините" заслужават много повече точки от сегашните три, но липсата на късмет ги е лишила от по-добър актив.

"Левски заслужава повече точки от тези 3 които има. В първите два мача нямаха късмет, а последният мач с Царско село, особено второто полувреме показаха страхотна класа. Това е дерби и не се знае какво ще се случи", заяви треньорът на Ботев Пловдив Азрудин Валентич преди петъчния двубой в "Коматево".

„Ако сравним първите два мача като гости, мисля че първото полувреме беше почти перфектно. Вкарахме гол с хубава атака. Враца играха много добре в първите 3 мача и нямаха загуба. Знаехме, че второто полувреме ще се опитат да ни натиснат и трябваше да покажем класа, но аз не я видях тази класа. Трябваше в последните минути да имаме по-квалитетни решения“, ядосва се босненецът.

„Решението за Тошко Неделев не е мое, не е и негово, а на медицинския щаб. Мисля че след 2-3 мача ще е напълно готов, след тежката контузия той все още не е в перфектната си форма“, коментира още Валентич.

„Бъдещето на Атанас Илиев? Да вкарва голове! Ако има добра оферта за него – ще решаваме“, завърши треньорът на „канарчетата“.

Повече може да намерите в днешния брой на "Мач Телеграф".