Наставникът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски коментира успеха на своя отбор с 3:1 в контролата срещу Сепси. Специалистът отличи скоростта на своите играчи и поздрави футболистите за енергията, която показват.

"Това беше просто една тренировка. Подходихме сериозно и мога да разделя мача на две полувремена. През първата част момчетата се справиха максимално добре с изискванията, а противникът не успя да отговори на скоростта ни", започна Рибарски.

"Продължаваме да се подготвяме със състава. Четирима човека играха цял мач. Големи адмирации към тях. Радостно е, че показват такива резултати. Трябва да запазим играчите здрави и в оптимално състояние. Не искахме да се прибираме, но ни излязоха два пъти от пресата през центъра, където закъсняхме. Рискувахме днес, имаше голям разход на енергия. В процеса на работа ще изчистим тези неща. Карагерен тренира добре, както и другите флангови футболисти, които притежават страхотна скорост. Трябва да има тези влизания от дълбочина и да вдигнем темпото, иначе трудно ще стигнем до гол", продължи наставникът на ЦСКА 1948.

"Няма да рискуваме с никой играч. Приоритет са показателите на тренировка. Трябва да направим всичко максимално бързо, за да не се стигне до преумора с някои от футболистите. С екипа внимаваме много и се надяваме да останат всички здрави", завърши Атанас Рибарски