Треньорът на ЦСКА 1948 Атанас Рибарски остана доволен от показаното от своите играчи при победата с 3:0 над Пирин в мач от втория кръг на efbet Лига. Наставникът открои младите играчи на тима, като иска вече да се фокусират върху предстоящия сблъсък с ФКСБ.

"Радвам се за старанието и себераздаването. Мачът бе изцяло под наш контрол. Доволен съм, че създадохме толкова ситуации и можехме да отбележим още голове. Виждате и Стоян, и Емо Ценов бяха основна част в контролите. Показаха едно добро лице и хубави качества, които тепърва ще развиват, като ще се усъвършенстват. Радвам се, че когато получат шанс, го използват максимално", започна Рибарски.

"Нямаше указания да свалим темпото, търсихме изразителен резултат. Искахме да падне трети гол и нещата да се успокоят. Опитахме да не говорим за предстоящия мач с ФКСБ, макар че имаме представа какво ни очаква и срещу какъв отбор ще играем", продължи той.

"Талис взе участие в мача във Варна и се радвам, че днес се включи добре. Другите играчи гравитираха. Пуснали сме молба за отлагане на мача и предполагам, че ще бъде уважена и двубоят с Арда ще бъде отложен, за да се концентрираме за сблъсъка с ФКСБ. Това е най-удачният вариант за мен", добави наставникът на ЦСКА 1948.

"Съставът тепърва ще видим какъв ще е. Има определени ситуации, които търсихме досега в мачовете и ще опитаме да се противопоставим на ФКСБ. Трябва да се насладим и да опитаме да спечелим", завърши Рибарски.