Черно море трябва да приеме днес от 17:45 часа Крумовград, но срещата е под въпрос заради тежката обстановка в цялата страна заради падналия обилен сняг. В първия двубой между двата тима варненци постигнаха труден успех с 3:1 в Коматево, дошъл в заключителните минути на двубоя.

Водачът на атаката на моряците Атанас Илиев не е вкарвал в последните шест срещи на тима в първенството, след като за последен път се разписа преди около 2 месеца – на 26 септември при успеха над Ботев Пловдив на „Тича“. Преди това Наско започна ударно сезона и в първите 9 срещи отбеляза 7 гола.

startphoto.bg
34 снимки

Илиан Илиев се завърна във Варна и веднага се хвана с подготовката на тима за мача с Крумовград. Преди това той имаше ангажименти с националния тим, който завъртя две равенства с Унгария (2:2) и Сърбия (2:2). Под негово ръководство селекцията загатна наченки за възраждане.

Сега той и „моряците“ ще направят всичко по силите си, за да надделеят срещу Крумовград и Славия у дома и Етър във Велико Търново. При положение че го направят, със сигурност ще зимуват на някое от първите три места, нещо, което не им се е случвало, откакто е създадена А група през 1948-а година.