Футболистът на Черно море Атанас Илиев бе доволен от успеха на своя отбор над Ботев Пловдив с 1:0 в мач от efbet Лига. Именно нападателят отбеляза единственото попадение в срещата, като разкри, че винаги се раздава на максимум и дава 100 процента от себе си.
 
"Благодаря за комплиментите. Всеки трябваше да се вложи на 100 процента, защото Ботев е в подем, но заслужено победихме. За наша радост взимаме всички домакински мачове дотук, дано продължаваме така", започна той.
 
"Идват все повече хора, това ме радва, тъй като имаме нужда от тяхната подкрепа. В момента защитавам цветовете на Черно море и се радвам, че отбелязах. Щастлив съм за победата, но уважавам много Ботев, затова и не се зарадвах много при гола", продължи нападателят.
 
"Мисля, че тръгнахме много добре днес, имахме и ситуации преди да вкараме гола. Направихме и пропуски, като не затворихме мача. Трябваше да вкараме втори гол, но за наш късмет спечелихме с 1:0", добави голмайсторът на Черно море.
 
"Влагам се на 100 процента и гледам все повече да тичам и да помагам, като късметът е на моя страна. Гледам отбора да върви, а черешката на тортата, че аз вкарвам и печелим, дано така продължи. Цената ми във фентъзи играта може да се показва всеки ден, дано стигне максимума си", завърши Атанас Илиев.