Атанас Илиев бе избран за „Играч на мача“, след като Черно море победи Хебър с 1:0, а нападателят вкара единственото и победно попадение в срещата.

"Благодаря за наградата. Мислех, че през първото полувреме съотборниците ми ще решат мача, защото изпуснахме ситуации. Знаехме, че ще се появят свежи момчета за второто полувреме. Радвам се, че отново съм герой и съм благодарен", започна Илиев.

"Има много опитни момчета, които знаят триковете във футбола – да успокоят играта и да донесат спокойствие на другите.  Не бих казал, че се чувствам в оптимален ритъм. Трябват ми още няколко мача. Бях контузен, после се разболях и това ме върна малко назад. С мачовете и отбелязването на голове нещата се подобряват", продължи нападателят.

"Имаме серия от тежки мачове и се радвам, защото ще проверим до къде сме стигнали. Трябват ни точки за топ 6, надявам се да побеждаваме, за да сме именно там. Доста пътувания се събраха тази седмица, но радващото е, че в двете гостувания взехме победата", завърши Илиев.