Наставникът на Монтана - Атанас Атанасов, сподели разочарованието си от загубата с 0:1 от Лудогорец.

"Можеше да е различно, ако я нямаше тая смешна дузпа. Какво да коментирам? И да коментирам, и да не коментирам - това е. Доволен съм от старанието и влагането на нашия отбор, жалкото е, че продължаваме да нямаме точки. Това е футболът. Трябва да проявяват характер и воля, за да се борим и да търсим спасението. Срещу силния отбор на Лудогорец мисля, че играха прилично", заяви Атанасов. 

"Всичко е в главата. Решенията са на съдията. И да има ВАР, крайното решение си е негово. Би му повлияло, ако види, че няма нарушение, но мисля, че ВАР-ът ще бъде много полезен." 

"Тони Тасев ни липсваше. Минков влезе и игра след контузия. Това са ни хората, които са може би най-квалитетните в атака. Без тях ставаме малко по-беззъби. Все пак, тези, които играха, се стараха, отборът на Лудогорец дава малко възможности. Една идея можехме да сме по-спокойни и уверени, за да създадем повече положения. Нашите футболисти играят на ръба на възможностите си. Сигурно можем и по-добре, но не мога да съм недоволен." 

"Контузените тренират на пълни обороти, предполагам, че до четвъртък всички ще са на разположение. Срещу Локомотив отново е тежък мач, но ние срещу тези противници се представяме добре", завърши Атанасов. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.