Новото попълнение на Левски - Асен Чандъров, говори пред клубната телевизия на "сините". Той вече се готви с отбора в Дубай, след като в началото на седмицата беше привлечен от Септември София. Халфът сподели, че трансферът му е станал за два дни и директно е приел предложението на столичния гранд. 

"Чувствам се перфектно. Мисля, че бързо ме приеха в отбора, все пак познавам повечето момчета от преди. Нямам проблеми. Предишният ми престой беше неуспешен, но се надявам този път да имам повече успехи", каза Чандъров. 

"Изобщо не се замислих. Трансферът ми стана за два дни, така че директно "да". Треньорът е един от най-добрите, отборът е много качествен. Това е Левски. Познаваме се с Нани (б.а. Илиян Стефанов), познавам се с Ники Михайлов, Попето, с много от момчетата". 

"Условията са перфектни, времето е перфектно, теренът е супер. Винаги се целя в най-високото. Искам да имам буквално всеки успех, който е възможен. Надявам се да зарадваме феновете с добри игри, победи и да пълним стадиона всеки мач", завърши Чандъров.