Асен Чандъров, играчът на Септември, сподели мнението си след равенството с ЦСКА 1948, подчертавайки значението на спечелената точка. "Тази точка е много важна срещу един от претендентите за първите места, но ние винаги искаме трите точки, а не само една," каза Чандъров.

Той добави, че отборът е загубил важни точки в началото на сезона и подчерта необходимостта от повишаване на самочувствието и агресията в играта. "Българският футбол е свързан с агресия и именно оттам произтича динамиката на играта с топка," отбеляза той.

Чандъров също така сподели за връзката си с Рупанов, с когото се познават от дълго време. "Предишният сезон беше труден, но сега и двамата гледаме да се развиваме и да помагаме на отбора," коментира той.

Накрая, играчът подчерта, че Септември е мястото, където всички искат да се докажат, но и да използват отбора като трамплин за преминаване в по-големи клубове. "Септември е трамплин за по-големи отбори, и всички ние искаме да направим стъпка напред в кариерата си," завърши Чандъров.

подкрепя българския спорт