Левски обяви третото си ново попълнение през зимния трансферен прозорец, а именно халфа Асен Чандъров, който ще се завърне на "Герена" от тима на Септември София. Новото попълнение на "сините" заминава веднага за Дубай, където ще се присъедини към останалата част от отбора. Ето какво сподели полузащитникът пред Gong.bg от летището.

"Амбициите са по-големи от преди, разбира се. Искам много успехи с този отбор. Чувството е уникално, все пак Левски е най-големият отбор в България. Имаше и други оферти, но предпочетох да отида в Левски", сподели Асен Чандъров.

ПФК Левски
8 снимки

"Говорил съм си с някои от момчетата, казаха ми, че атмосферата е перфектна. Всички са като един отбор, тренират заедно в Дубай. Със сигурност имам повече очаквания и амбиции от преди, все пак отборът на Левски има много качествени футболисти в момента - в средата на терена са много добри. Надявам се, че конкуренцията ще ми помогне да вдигна нивото. Надявам се да зарадваме феновете с хубави мачове. Моята цел е винаги най-високата, първо място, купа...всичко каквото може да се вземе, това е целта на всеки един футболист на Левски", завърши новото попълнение на Левски.