Халфът на Левски Радослав Цонев призна, че в момента ЦСКА е по-добър тим и заслужено е спечелил с 1:0, но е подценил „сините“ в дербито. Той и брат му, Борислав Цонев, говориха пред "7/8" и разкриха защо за Левски нещата не се получават на терена. 

„Резултатите на Левски не са това, което трябва да бъдат. Причините са доста. Доста проблеми с финансите, доста нови играчи, доста контузени, като нас с Боби. ЦСКА има по-стойностен отбор. Имаме доста млади момчета. В момента те са по-добри. До последните минути имахме невероятен шанс да изравним. ЦСКА ни подцени. Във футбола всичко се случва“, сподели Радослав Цонев.

„Левски винаги може да спечели Купата. Това са турнирни мачове. На "Герена" няма от кого да се притесняваме. Феновете показаха, какво е Левски. Идваха на стадиона с позитивна нагласа. Мога да им благодаря. Те са в основата клубът да го има. Весели празници на всички левскари! Надяваме се от Новата година нещата да се оправят“, заъвърши той. 

„Млад отбор сме. Да не омаловажаваме труда на ЦСКА. При Акрапович играят с пет човека отзад и трудно им се вкарва гол. Доста опитен треньор е (б.р. Славиша Стоянович). С новите попълнения ще си проличи това, което иска и да предаде опита си. Надяваме се с новия спонсор нещата да се оправят. И нещата да станат по-розови. Да са здрави феновете. Новата година да е по-добра и да се сбъднат желанията“, сподели пък Борислав Цонев.