Мениджър от Аржентина реди селекцията в Етър. Именно благодарение на него „болярите" привлякоха доста играчи напоследък, с които се надяват да повишат класата си. „Виолетовите" все още са последни в класирането в efbet Лига, но в последния двубой стигнаха до 2:2 със столичния ЦСКА на стадион „Ивайло".

Последният нов за Етър бе аржентинския плеймейкър Николас Фемиа, а преди това с клуба парафираха договори и младежкия национал на Естония Марк Едур, испанският защитник Пако Пуертас и португалският халф Алдаир Перейра. Именно последният вкара един от головете във вратата на „червените".

Антон Узунов
77 снимки

Очаква се още нови чуждестранни футболисти да пристигнат при великотърновци. В момента подготовка с отбора води централният нападател Яник Джало. Бившият голмайстор на Спортинг Лисабон все още обаче няма да подписва договор, тъй като не е играл в последната година и тепърва ще трябва да влезе в добра физическа форма. Чак когато това стане, той ще може да се обвърже с клуба.

Джало също пристигна в Етър благодарение на аржентинския мениджър, който изпълнява ролята и на спортен директор на „болярите".