Ръководството на ПФК Арда реши да направи жест към своите фенове, като намали цените за последните два домакински мача на отбора.

Първият е на 26 май срещу Локомотив Пловдив, а вторият е решителната битка за Европа срещу Черно море на 30 май. 

"Надяваме се, че по този  начин Вие, нашите фенове ще изпълните разрешения капацитет на "Арена Арда" и ще покажете за пореден път, че сте нашият 12-ти играч", пишат от клуба.

Антон Узунов
100 снимки

"Искаме да благодарим за огромната подкрепа, която показахте към отбора на Арда на финала за Купата на България. С действията си на трибуните, Вие показахте, че сте най-културните фенове в България. Вие не
отговорихте на провокациите, а подкрепяхте играчите от първата до последната минута. След новата заповед на министъра на здравеопазването, на стадионите се допускат 50 % от общия капацитет на съоръжението. Надяваме се, че в последните два мача Арена Арда ще се превърна в добре познатата крепост на отбора.

Билети за двата мача с Локомотив Пд на 26 май и Черно море на 30 май, вече са в продажба и може да ги закупите от бензиностанции OMV и в магазини Office 1. На 25 май от 10:00 ч. ще бъдат отворени и касите на
Арена Арда, както и във фен магазина на стадиона. В деня на мача с Локомотив Пд, също от 10:00 до края на първото полувреме ще може да закупите билети и за двата мача.

ЦЕНИТЕ СА СЛЕДНИТЕ:
СЕКТОР "А" ЛОЖА - 10 лв
СЕКТОР "А" и "В" - 8 лв
СЕКТОР "Б" и "Г" - 5 лв", добавят още от Арда.