Арда няма намерение да се разделя с най-добрите си футболисти не само през зимната пауза, но и след края на сезона, пише "Мач Телеграф". Четирима от най-класните играчи в тима на Александър Тунчев имат двегодишни договори, които изтичат през лятото на 2025 г.
 
Според различни информации, чужди мениджъри обикалят около футболистите в опит да ги отмъкнат на по-ниска цена и да ги продадат на чужди клубове, най-вече турски. Става дума за Бубакар Тунгара, Умар Сако, Преслав Боруков и Станислав Иванов. От Кърджали са склонни да продадат някой от тях само при много добра оферта. Очаква се през зимата ЦСКА да направи нов опит да привлече Станислав Иванов, след като не успя лятото.
 
Тогава от Кърджали поискаха 250 000 евро – цена, която от „Българска армия“ отказаха да платят. Именно към Иванов са най-големите апетити на чуждите агенти. Много е възможно именно юношата на Левски да бъде продаден през зимата, но не и в България. В момента Арда се движи отлично в първенството, като заема 5-о място с 8 победи и 4 загуби, които ги оставят на 10 точки от лидера в класирането ЦСКА.