ЦСКА приема Арда във втория петъчен двубой от efbet Лига. Срещата на стадион „Българска армия“ от 16:30 часа. Мачът може да гледате по DIEMA SPORT или да проследите на Gong.bg.

Главен съдия на този двубой е Георги Гинчев, завръщащ се в елита след 3 кръга пауза.

„Червените“ ще опитат да запишат втора поредна победа, след като преди седмица обърнаха Пирин (2:1). Ако 31-кратните шампиони не загубят днес, това ще е десети пореден мач без поражение за тима.

Ситуацията в ЦСКА изглежда спокойна към момента откъм кадрови потенциал. Известно е за контузиите на Брадли де Нойер, Юрген Матай и Асен Дончев. Към момента други играчи с травми на Панчарево няма.

Проблемите на столичани в последните дни са извън терена, където в последния момент бе дадена жалба срещу строежа на новия стадион „Българска армия“. Именно заради въпросната жалба „червените“ фенове се събират на протест на „Орлов мост“ след двубоя с кърджалийци.

„Сините“ от Родопите пък влязоха успешно в изключително тежката серия от мачове, която вече започна за тях. Преди седмица момчетата на Александър Тунчев направиха 0:0 с Лудогорец – това бе 11-о поредно домакинство за отбора без загуба.

Освен днешната визита в Борисовата градина, за Арда предстоят още мачове с Левски и лидера Черно море.