Ръководството на Арда излезе с официална позиция относно някои новини в медийното пространство свързани с клуба. Кърджалийци внесоха яснота около трансферната политика на клуба и изплащането на заплатите, обявявайки кои футболисти, напускат по взаимно съгласие.

Публикуваме позицията на Арда без редакторска намеса:

Ръководството на ПФК АРДА в лицето на спортния директор Ивайло Петков иска да внесе уточнение, във връзка с много фалшиви новини в медийното пространство свързани с клуба.

На първо място бихме искали да изясним ситуацията с трансферите в клуба. Както преди няколко дни споменахме, единствените напускащи по взаимно съгласие са Слободан Рубежич и Жуниньо, а към определени играчи допринесли за успехите на АРДА, ръководството е готово да направи компромис.

Всички останали футболисти на ПФК АРДА имат договори с клуба, както и определена трансферна сума, срещу която при интерес от друг клуб, могат да се започнат преговори. Също така бихме искали да уточним, че всички футболисти са получили дължимите им възнаграждения до стотинка.

Надяваме се, че след тези уточнения ще се спрат всякакви неверни и непроверени новини. Когато има нещо официално, то ще бъде публикувано в сайта на клуба.