Арда е пред осъществяването на двоен трансферен удар. Тимът от Кърджали е в напреднали преговори с халфа Радослав Цонев, който днес официално се раздели с Пирин Благоевград. Двете страни са много близо до споразумение, а интерес към юношата на Левски има и от други клубове, научи Gong.bg. 

Цонев игра през пролетта при "орлетата", а преди това беше част от "сините", където спечели SESAME Купа на България, макар че ролята му в отбора беше на твърда резерва. 

Арда имаше интерес към 27-годишния футболист през лятото, но тогава до трансфер не се стигна и халфът се завърна в родния си Благоевград. 

Локомотив София - Берое

източник: LAP.bg

Кърджалийци са много близо до привличането и на звездата на Берое Абубакар Тунгара, написа "Труд". Към Стара Загора пък ще поеме нападателят Тонислав Йорданов, а освен това "сините" ще доплатят на заралии. 

Тунгара, който вкара 9 гола през пролетта в първенството, беше привлечен под Аязмото преди година и половина от мароканския ФАР Рабат. Към него сериозен интерес имаше и от ЦСКА 1948, но в крайна сметка той ще продължи кариерата си в Кърджали.