Мадагарскарският полузащитник на Лудогорец - Абел Анисе, официално обяви раздялата си с разградчани. След седем години при десеткратния шампион на България халфът се разделя с клуба и написа емоциално обръщение в социалните мрежи, в което благодари на абсолютно всички при "орлите".

Прилагаме съобщението на Анисе в Instagram:

„До всички членове на състава на Лудогорец, спортният щаб, шефове и фенове. Пиша това писмо до всички вас, което е прощално за мен в отбора на Лудогорец.

От 20-и юли 2021-а година аз вече не съм част от приключението Лудогорец. Докато се вълнувам от това, което ще ми предложи следващият клуб, то искам да изразя емоциите си, че напускам този отбор и се разделям с прекрасен мениджмънт и съотборници. Те винаги ще останат за мен като второто ми семейство. Беше истинско удоволствие да бъда част от Лудогорец през тези седем години, които прекарах. Имахме много предизвикателства и триумфи. Този чудесен път, в който бяхме заедно, включваше мачове в Лига Европа, Шампионска лига и спечелени от мен 7 титли на България. Това ще остане завинаги в сърцето ми и ще запазя много приятелства от този период. Дълбоко съм благодарен на всички въвлечени в този процес – от върха на клуба до треньорите и служителите. Много ще ми липсва нашата връзка и се надявам някога пътищата ни да се пресекат отново.

Пожелавам ви всичко най-добро, ПФК Лудогорец, Анисе”, написа халфът в социалните мрежи.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AniceT abel (@anicetabel12)