Доскорошният селекционер на Северна Македония Игор Ангеловски ще се размине с треньорския пост в Лудгорец. Той е бил предложен на „орлите“, но към момента те нямат интерес към него, съобщава „Мач Телеграф“.

Специалистът, който изгради силния отбор на югозападните ни съседи – участие на UEFA EURO 2020 и победа над Германия в световните квалификации, няма почти никакъв опит на клубно ниво. Той е водил единствено Работнички от 2013 до 2015 година. След това става асистент на националния тим, който малко по-късно поема и с него постига исторически връх.

Антон Узунов 
41 снимки

Ангеловски напусна поста си след края на Европейското първенство, защото искаше да се посвети на клубна кариера. Сериозни оферти към него обаче липсваха и ето, че вече 4 месеца, 45-годишният наставник е безработен. Той има предложение от закъсалия полски гранд Легия Варшава, който е предпоследен в първенството.

Треньор на Лудогорец продължава да бъде Станислав Генчев, а в клуба наскоро бе обсъждана идеята най-успешният наставник – Георги Дерменджиев, да се върне, за да помага на младия специалист, заемайки директори пост.

Повече подробности четете в днешния брой на „Мач Телеграф“