Ангел Славков, който замени Златомир Загорчич като треньор на Славия, остана доволен след победата на тима с 1:0 срещу Ботев Пловдив в плейофите на efbet Лига. 

"Доволен съм от организацията на играта на отбора. Това, което тренирахме, да играем по този начин момчетата го изпълниха. Най-много съм доволен от характера, който показаха те. Днес една от задачите беше да се борим за всяка педя земя на стадиона на Славия. Ние сме домакини, трябва да сме безкомпромиси, казах им да сме диви зверове - гладни и жадни за победата, за гола, за хляба за нашите деца и семейства, защото и нашите женички обичат много парички", коментира той.

"Първото полувреме противника ни изненада, ние очаквахме да играят по съвсем различен начин. Поздравявам техния треньор, бяха ни проучили много добре. Нормално е млади момчета да не се ориентират, направихме някои корекции на полувремето. Видяхте колко хубави атаки направихме. Противникът не успя да си реализира положенията, ние успяхме. Феновете невероятни. Имаме хиляди фенове, които ще дойдат на стадиона някой ден", сподели още Славков.